Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Ochrana osobných údajov

Tieto zásady spracovania osobných údajov platia od 25.5.2018 a nahrádzajú predchádzajúce vyhlásenia o Ochrane osobných údajov. Vaše osobné údaje sú spracovávané v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení platnom a účinnom od 25.05.2018.

Návštevou tohto webu, odberom noviniek, alebo registráciou zverujete svoje osobné informácie do našich rúk. Našou úlohou je ochrana a zabezpečenie Vašich osobných údajov. Nižšie sa dočítate, o aké informácie sa jedná, ako aj o spôsobe ich spracovania.

Náš profil

Adresa našej webovej stránky je: https://mojapivoda.com

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Návštevou tejto stránky sa z technického hľadiska zaznamenávajú IP adresy, Vaša cesta k našej stránke tj. z akých stránok ste sa vyhľadávaním, alebo presmerovaním dostali na našu stránku, čas strávený na našej stránke, navštívené podstránky v rámci našej stránky, obsah Vášho košíka pri využití e-shopu a pod. Tieto údaje sú považované za osobné, a my urobíme všetko pre to, aby boli v bezpečí.

Súbory cookies

Na to aby ste mali z prehliadania nášho webu ten najlepší zážitok a mohol bezchybne fungovať, potrebujeme pracovať s malými dátovými súbormi s názvom cookies. Toto praktizuje väčšina webov. Ide o malý textový súbor, ktorý ukladajú jednotlivé webové stránky. Aj vďaka týmto súborom si web pamätá niektoré veci a tým pádom ich nemusíte znovu nastavovať. Cookies vám teda značne uľahčujú prehliadanie nášho webu.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Jednotlivé cookies môžete jednoducho zmazať alebo ich nastaviť podľa vášho záujmu. Môžete ich vymazať a zakázať opätovné ukladanie. Tento krok neodporúčame, pretože budete pri každom jednom navštívení webu musieť manuálne nastavovať niektoré nastavenia.

Podľa cookies nevieme identifikovať vaše meno, adresu a žiadne citlivé osobné údaje. Cookies sú taktiež využívané v affiliate marketingu.

Pokiaľ bude mať váš prehliadač použitie cookies povolené, budeme vychádzať z toho, že súhlasíte s využívaním štandardných cookies zo strany našich serverov. Ak nám udelíte súhlas so zasielaním personalizovaných ponúk vychádzajúcich z vášho správania na Webových stránkach, budeme využívať aj cookies, ktoré nám umožnia takéto správanie lepšie spoznať.

 

Služby tretích strán

 

Na to aby náš web fungoval, využívame služby tretích strán, ako iné webové stránky, poskytovateľov platobných služieb elektronického obchodu, atď. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé od našich. Naša spoločnosť nepreberá žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

 

Snažíme sa zabezpečiť Vám bezpečné prostredie, preto ak máte podozrenie na neprávne chovanie tretích strán, prosíme kontaktujte nás na info@mojapivoda.sk

Analýza údajov

V záujme neustáleho zlepšovania našich služieb využívame analytické nástroje od firmy Google, konkrétne ide o Google Analytics a Google Optimize., a teda že:

Rozsah osobných údajov a účely spracovania

Prehlasujeme, že ako správca vašich osobných údajov spĺňame všetky zákonné povinnosti vyžadované platnou legislatívou, najmä zákonom o ochrane osobných údajov a GDPR.

Spracovávame osobné údaje, ktoré nám zveríte sami, a to z nasledujúcich dôvodov :

Marketing – zasielanie informačných správ (newsletterov)
Vaše osobné údaje (meno a e-mail), využívame na zasielanie obchodných oznámení.

Newslettre vám zasielame len na základe vášho želania alebo súhlasu, a to po dobu 10 rokov od udelenia. Ak si v budúcnosti neprajete dostávať od nás email, prosíme oboznámte nás touto skutočnosťou prostredníctvom emailu.

Vaše meno, adresu, telefónne číslo prípadne číslo účtu atď. využívame len na vykonanie doručenia tovaru zakúpeného na našom eshope. Tieto informácie uchovávame v bezpečí.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach, ukladáme osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského mena). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie. Vaše osobné údaje si ponechávame po dobu premlčacích lehôt, pokiaľ zákon neustanovuje dlhšiu dobu k ich uchovaniu alebo sme v konkrétnych prípadoch neuviedli inak.

Ak na tejto webovej stránke máte účet, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kontaktné údaje

Kontaktovať nás môžete prostredníctvom emailu info@mojapivoda.sk

gopayvisavisa electronverifiedmastercardmastercardmaestro
Najčítanejšie / Zaujímavosti
Kde nás nájdete

Sanimex s.r.o.
Hlavná 6996
929 01, Dunajská Streda

Kontakty
Logo
MojaPivoda - Pi voda z pohodlia Vášho domova!
(Po-Pia, 8-16 hod.)
Facebook
2020 Sanimex s.r.o.
Vytvoril: BEST360.sk
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk